Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Rektör Alma İstanbul Teknik Üniversitesi’ni (İtü) Ziyaret Etti

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, İstanbul Teknik Üniversitesi(İTÜ)  Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Kılıç’ı ziyaret etti.

Ziyareti esnasında Iğdır Üniversitesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) arasında işbirliğinin artması ve elektro spining sistemi ile nano elyaf üretimi ve sıvılaştırılmış prina artıklarından lityum bataryası üretimi ile alakalı proje çalışması başlatıldı.

Yazdır Send to friend

Iğdır Üniversitesi