Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Rektör Alma’nın 14 Kasım Iğdır’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlama Mesajı

Ülkemizin en doğu noktası ve üç ülkeye sınır olan Iğdır’ın hürriyete kavuştuğu bugün, Iğdır halkı’nın vatan sevgisi, bağımsızlık tutkusu ve cesaretiyle düşmana karşı mücadele ederek bayrağımızı göklere çekmiş ve milletimizin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

Bundan sonra bizlere düşen görev ise Cumhuriyetimizin değerlerini, millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak, ülkemizi ve şehrimizi daha çağdaş ve mutlu yarınlara taşımaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle değerli Iğdır halkının düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümünü kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Mehmet Hakkı ALMA

Yazdır Send to friend