Iğdır Üniversitesi

Üniversitemiz

Rektör Alma, Suveren Kampüsü Mesire Alanı ve Ağaçlandırma Çalışmalarını İnceledi

Iğdır Üniversitesi’ne atandığı günden beri yoğun bir çalışma temposu içine giren Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Suveren Kampüsü’nde mesire alanı ve ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceledi.

Rektör Prof. Dr. Alma; Genel Sekreter Vekili Bünyam Şentürk, Rektör Danışmanı Okt. Dinçer Öztürk, Özel Kalem Müdürü Bilal Uludağ, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İbrahim Kabalak ile birlikte mesire alanı ve ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceleyerek, yapılan işlerle ilgili bilgi aldı.

Kampüs alanın ağaçlandırılmasına son derece önem verdiğini belirten Rektör Prof. Dr. Alma, “Üniversitemizin kampüs alanına geçtiğimiz günlerde başlattığımız ağaç dikme çalışmaları bütün hızı ile devam ediyor. Ayrıca mesir alanı ile ilgili de çalışmalarımız da en yakın zamanda tamamlanacak.” dedi.

Yazdır Send to friend