Rektör Alma, Azerbaycan’da Katıldığı Konferansta Sunum Yaptı

Azerbaycan Milli İlimler Akademisi Yusuf Memmedaliyev Neft-Kimya Prosesleri Enstitüsü’nün kuruluş yıldönümü töreni için Azerbaycan’da bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “Modern Kimyanın Mevcut Sorunları” konferansına katılarak sunum yaptı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Yusuf Memmedaliyev Neft-Kimya Prosesleri Enstitüsü’nün kuruluş yıldönümü törenine davetli konuşmacı olarak gittiği Azerbaycan’da Neft-Kimya Prosesleri Enstitüsü’nün düzenlediği “Actual Problems of Modern Chemistry” (Modern Kimyanın Mevcut Sorunları) konferansına katıldı. Rektör Alma, konferansta “Liquefaction of Biomass and Its Application to Composite Materials” (Biokütlenin Sıvılaştırılması ve Bileşik Maddelere Uygulanışı) başlıklı bir sunum yaptı.

• Yayımlama Tarihi: 07 Ekim,2019