Rektör Alma, Azerbaycan Milli İlimler Akademisi’yle İkili Diploma Anlaşması İmzaladı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Azerbaycan Milli İlimler Akademisi’ne bağlı Yusuf Memmedaliyev Neft-Kimya Prosesleri Enstitüsü’nün kuruluş yıldönümü törenine davetli konuşmacı olarak katılmak için Azerbaycan’a gitti. Rektör Alma, Azerbaycan'da bulunduğu esnada Iğdır Üniversitesi ile Azerbaycan Milli İlimler Akademisi arasında ikili diploma anlaşması içeren bir protokol imzaladı.

Azerbaycan’ın en saygın bilim kurumu olan Azerbaycan Milli İlimler Akademisi’ne bağlı Yusuf Memmedaliyev Neft-Kimya Prosesleri Enstitüsü’nün kuruluşunun 90. yıldönümü törenine davetli konuşmacı olarak katılan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Azerbaycan’daki temasları sırasında Üniversitemiz ile Azerbaycan Milli İlimler Akademisi arasında işbirliği imkanlarıyla ilgili girişimlerde de bulundu. Rektör Alma, Iğdır Üniversitesi ile Azerbaycan Milli İlimler Akademisi Yusuf Memmedaliyev Neft-Kimya Prosesleri Enstitüsü arasında ikili diploma anlaşması imzaladı.

• Yayımlama Tarihi: 07 Ekim,2019