Rektör Alma Azerbaycan Teknik Üniversitesi ile İkili Diploma Anlaşması İmzaladı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Azerbaycan’daki temasları sırasında Üniversitemiz ile Azerbaycan Teknik Üniversitesi arasında ikili diploma anlaşması imzaladı.

Azerbaycan Milli İlimler Akademisi’nin davetlisi olarak gittiği Azerbaycan’da Üniversitemiz ile Azerbaycan üniversiteleri arasındaki iş birliği olanaklarını değerlendiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Azerbaycan Teknik Üniversitesi ile ikili diploma anlaşması imzaladı.

Azerbaycan Milli İlimler Akademisi ile ikili diploma anlaşması imzalayan Rektör Alma’nın, Üniversitemiz ile Azerbaycan üniversiteleri arasında iş birliği tesis eden ikinci adımı; Iğdır Üniversitesi ile Azerbaycan Teknik Üniversitesi arasında ikili diploma anlaşması imzalamak oldu.

İkili diploma anlaşmasının imza töreninde, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve Azerbaycan Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Subhan Namazov hazır bulundu.

• Yayımlama Tarihi: 08 Ekim,2019