Rektör Alma’dan DSİ Şube Müdürü İzzet Turan’a Teşekkür Ziyareti

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, DSİ Iğdır Şube Müdürü İzzet Turan’ı makamında ziyaret ederek Üniversitemize vermiş oldukları kurumsal desteklerden (iş makinası, su kuyusu açma, kamyon vb.) dolayı  teşekkür belgesi takdim etti.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, DSİ Iğdır Şube Müdürü İzzet Turan’ı ziyareti sırasında DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Üniversitemize hibe edilen damperli kamyon için DSİ Genel Müdürlüğü'ne ve DSİ 24.Kars Bölge Müdürü Mahmut Dündar Bey ile DSİ Iğdır Şube Müdürü İzzet Turan Bey'e teşekkür etti.  Rektör Alma, "DSİ’nin hibe ettiği kamyonun Üniversitemiz için çok önemli olduğunu, Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü ve Melekli Beldesi'nde bulunan Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi alanı içerisinde hafriyat ve toprak taşıma işlemlerini yapmamızda önemli katkı sunacağını" belirtti.  Rektör Alma ayrıca, Üniversitemize hibe edilen kamyonu da yerinde kontrol ederek en kısa sürede resmi devir işlemlerini sonuçlandırarak Üniversitemizin hizmetine sunacaklarını ifade etti.

• Yayımlama Tarihi: 06 Şubat, 2020