Rektör Alma’dan, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Demirtaş Rektör Alma’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade ederek, bilim yuvası Iğdır Üniversitesine geldiği ve burada hizmet edeceği için mutlu olduğunu dile getirdi. Rektör Alma da, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş’ın gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini dile getirerek, Prof. Dr. İbrahim Demirtaş gibi değerli hocaların Üniversitemizde görev yapmasının Üniversitemiz açısından şans olduğunu ifade etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 26 Kasım, 2019