Rektör Alma’dan Özel Bulut Hastanesine İade-i Ziyaret

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, kendisini makamında ziyaret eden Özel Bulut Hastanesi yetkililerine iade-i ziyarette bulundu.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, bir süre önce kendisini makamında ziyaret eden Özel Bulut Hastanesi yetkililerine iade-i ziyarette bulundu. Özel Bulut Hastanesi yetkilileri, Rektör Alma’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken Rektör Alma da, Özel Bulut Hastanesi yetkililerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Rektör Alma’nın Özel Bulut Hastanesini ziyareti sırasında, Üniversitemizin yeni açılan Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Özel Bulut Hastanesi arasında olası iş birliği görüşüldü. Rektör Alma’nın Özel Bulut Hastanesini ziyareti, karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 12 Şubat, 2020