Rektör Alma Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesini Ziyaret Etti

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesini ziyaret etti.

Rektör Alma, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can tarafından makamında ağırlandı. Rektör Can, Rektör Alma’nın nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken; Rektör Alma da, Rektör Can’ın göstermiş olduğu misafirperverlik dolayısıyla teşekkür etti. İkili görüşmede, iki üniversite arasında öğretim elemanı hareketliliği değerlendirilirken; ortaklaşa gerçekleştirilebilecek projeler ve kurulabilecek araştırma merkezleri hakkında da görüş alış verişinde bulunuldu.

Rektör Alma’nın Kahramanmaraş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyareti, karşılıklı hediyeleşme ve iyi niyet temennileriyle son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 06 Ağustos, 2020