Rektör Alma, Karayolları Erzurum Bölge Müdürü Enver Şeref Bağ’ı Ziyaret etti

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’na katılmak için Erzurum’a giden Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi ile birlikte Karayolları Erzurum 12. Bölge Müdürü Enver Şeref Bağ’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Üniversitemiz Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü ve Suveren Köyü için hazırlanan 3 farklı kavşak projesiyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Buna göre kampüsümüz ve Suveren Köyünün konumları da dikkate alınarak en uygun projenin hangisi olduğuna karar verildi. Kampüsümüz için hazırlanan kavşak projenin hayata geçmesi ile Üniversitemizdeki trafik akışının daha rahat sağlanacağını dile getiren Rektör Alma, projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ziyarette Iğdır Üniversitesinin çalışmaları hakkında da bilgi veren Rektör Alma, “11 yıl önce kurulan Üniversitemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Öğrenci sayımız 2018-2019 eğitim-öğretim yılında yaklaşık 8 bine çıktı. Amacımız çıtayı daha yükseltmek. Bugün dönüp baktığımızda iyi işler yaptığımızı görüyoruz. Bundan sonra Üniversitemizin daha iyi yerlere gelmesi için gayretle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzurum Karayolları 12. Bölge Müdürü Enver Şeref Bağ ise eğitim kurumlarına bölge müdürlüğü olarak çok önem verdiklerini ifade ederek, hazırlanan kavşak projesinin onaylanmasından sonra en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

Rektör Alma, daha sonra Karayolları 12. Bölge Müdürü Bağ ve ekibine çalışmalarında başarılar dileyerek kurumdan ayrıldı.

• Yayımlama Tarihi: 11 Mart,2019