Rektör Alma Şehit Er Hakan Özdemir İçin Düzenlenen Uğurlama Törenine Katıldı

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, İran sınırında devriye görevi yapan askerleri taşıyan aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Hakan Özdemir için düzenlenen uğurlama törenine katıldı.

Iğdır'ın Aralık ilçesinde, Türkiye-İran sınırında devriye görevi yapan askerleri taşıyan aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristler önceden yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Sözleşmeli Er Hakan Özdemir, Şehit Bülent Aydın Havaalanında düzenlenen törenle memleketi Kırıkkale’ye dualarla uğurlandı. Törene Iğdır Valisi Enver Ünlü, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, askeri erkân, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Hakan Özdemir’in ailesi katıldı.

Şehidin naaşı silah arkadaşlarının omuzlarında tören alanına getirildi ve ardından katafalka konuldu. Saygı duruşunun ardından şehidin özgeçmişi okunarak dualar edildi.  Duanın ardından şehidin naaşı omuzlarda uçağa taşınarak memleketi Kırıkkale’ye uğurlandı.

• Yayımlama Tarihi: 10 Mayıs,2019