Rektör Alma, TRT Erzurum Radyosunun Telefon Konuğu Oldu

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Erzurum’da bölgesel yayın yapan TRT Erzurum Radyosunun telefon konuğu oldu.

TRT Erzurum Radyosu’nda yayınlanan ‘Doğunun Sesi’ adlı programa telefonla katılan Rektör Alma, program sunucusu Ömer Ergedik’in sorularını yanıtladı. Rektör Alma, Üniversitemiz ile Kızılay Iğdır Şubesi arasında imzalanan Kızılay Butik İşbirliği Protokolü hakkında bilgi verdi.

‘Üniversitemizde her alanda çalışma yürütüyoruz’

Rektör Alma konuşmasında, “İmzalanan protokolle Iğdır Üniversitesi ile Türk Kızılay Iğdır Şubesi işbirliğiyle, gıda bankacılığı kapsamında, Türk Kızılay Iğdır Şubesi tarafından bağışı alınan gıda, giyim, yakacak, temizlik, vb. malzemeler ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Yapılan çalışmalar kapsamında Uganda’ya 100 bine aşkın ihtiyaç sahiplerine terlik gönderdik. Bu desteği halkımızın ve Ağrılı iş adamlarının desteğiyle yaptık. Ayrıca üniversitemizde düzenlediğimiz “Askıda Elbise Projesi” ile ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmaktayız. Üniversite olarak her alanda olduğu gibi sosyal yardım projeleri kapsamında da gerekli çalışmalar yürütüyoruz. Butik faaliyeti kapsamında Kızılay ile koordineli bir çalışma yürütmekten dolayı çok memnunuz.”

• Yayımlama Tarihi: 11 Temmuz,2019