Rektör Alma ve Akademisyenlerimizin Katkı Sunduğu Kitap Yayınlandı!

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ve birçok akademik personelimizin bölümlerle katkı sunduğu “Biyosağlıkta Güncel Yaklaşımlar I” isimli kitap yayınlandı.

İnsan, bitki ve hayvan sağlığını konu edilen, multidisipliner bir çalışma olan “Biyosağlıkta Güncel Yaklaşımlar I” isimli kitap İKSAD tarafından yayınlandı. Birçok bölümünü Üniversitemiz akademik personelinin oluşturduğu kitabın editörlüğünü Tuzluca Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Fatma Ertaş Oğuz üstlendi.

Güncel konuların bir araya geldiği kitapta, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın ‘’Kök Hücreler ve Glutatyon-S-Transferaz Enzimin Kanserli Hücreler Üzerindeki Rolü’’ başlıklı çalışması da yer aldı.

İlgili alanda çalışma yapmak isteyen bilim insanlarına referans olacağı düşünülen bu kitabın linkine alt kısımdan ulaşılabilir.

• Yayımlama Tarihi: 11 Ağustos, 2022