Rektör Alma ve DAP Başkanı Demir Çocuk ve Gençlik Kütüphanesi Projesini İnceledi

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, DAP finansmanıyla Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünde gerçekleştirilen “Iğdır Üniversitesi Çocuk ve Gençlik Semt Kütüphanesi ”projesinde incelemelerde bulundu.

DAP Başkanı Demir ve Rektör Alma, proje yürütücülüğünü yapan Öğr. Gör. Mustafa Cesur’dan bilgi aldılar ve yapılan çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ettiler. Öğr. Gör. Cesur; "Çocuk ve gençlik kütüphaneleri, özellikle çocukların ve gençlerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde artan toplumsal yeniliklere yanıt vermenin yanı sıra bütün öğrencilerin bilgi, kültür ve eğlenme gereksinimlerini karşılamaktadır.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Demir, Iğdır Üniversitesi Çocuk ve Gençlik Semt Kütüphanesine kitap bağışında bulunarak kitap bağışlama kampanyası da başlattı.

Haberle ilgili videoyu aşağıdaki linki tıklayarak izleyebilirsiniz.

• Yayımlama Tarihi: 24 Haziran, 2020