Rektör Alma, Yarışmada Birinci Olan İmam Hatipli Öğrencilere Hediye Takdim Etti

Iğdır'da ‘Genç Bilaller Ezan ve Hutbe Okuma’ yarışmalarında birinci olan Iğdır Necip Fazıl  Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Üniversitemiz Kampüs Camiinde cuma günü hutbe irad edip müezzinlik yaptı. Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, yarışmada birinci olan öğrencileri tebrik ederek hediye takdim etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün planlaması doğrultusunda Iğdır il Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şubesi tarafından Iğdır'da ‘Genç Bilaller Ezan ve Hutbe Okuma yarışmaları yapıldı. Yarışmaya il merkezi ve ilçelerde bulunan İmam Hatip Liseli öğrenciler katıldı. 8 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen ezan ve hutbe okuma yarışmalarında birinciliği Iğdır Necip Fazıl  Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri aldı. Yarışmayı kazanan öğrenciler Üniversitemiz Kampüs Camiinde cuma günü hutbe irad edip müezzinlik yaptı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, yarışmada birinci olan öğrencileri tebrik ederek hediye takdim etti.

• Yayımlama Tarihi: 17 Şubat, 2020