Rektör Alma Yeni Dünya Vakfı Iğdır Şubesi’nin Açılış Törenine Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Yeni Dünya Vakfı Iğdır Şubesi’nin açılış törenine katıldı.

Yeni Dünya Vakfı Iğdır Şubesi’nin açılış törenine katılan Rektör Alma, törende bir konuşma gerçekleştirdi. Rektör Alma, vakfın Iğdır’a hayırlı olması yönünde temennilerde bulunarak, “Yeni Dünya Vakfı’nın farklı şubelerinde birçok defa bulundum, bu güzel vakfın ne kadar faydalı faaliyetler yürüttüğünden haberdarım. İlimizde de bu faydalı faaliyetlerini sürdürmesini dilerim. Vakfımızın açılışı, tüm Iğdır’a hayırlı olsun. Üniversiteler gibi vakıf ve STK’ların da bilinçli bireyler yetiştirme konusunda önemli görevler üstlendiklerini hepimiz biliyoruz. Bunun yanında Yeni Dünya Vakfı’nın öğrencilere yönelik faaliyetlerini görmekteyiz. Bu kapsamda Üniversitemiz öğrencilerinin barınma ve burs ihtiyaçlarında Yeni Dünya Vakfı’nın destek vereceklerini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Açılış töreni; Kuran-ı Kerim okunması, kurdele kesimi ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 08 Kasım, 2019