Rektör Prof. Dr. Alma ‘Herkese Açık Kolokyum’ Serisinin Toplantısına Katıldı

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Kadir Has Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Herkese Açık Kolokyum’ serisinin 6 Ocak 2021 tarihinde düzenlenen online toplantısına katıldı.

Kadir Has Üniversitesi bünyesinde düzenlenen ‘Herkese Açık Kolokyum’ serisinin ocak ayı toplantısı yapıldı. Toplantının konuğu, TÜBA Şeref Üyesi Prof. Dr. Nihat Berker oldu. Prof. Dr. Berker, Zoom Meeting üzerinden gerçekleştirilen toplantıda “Kaos ve Arayüzlerde Geri Çıkış, Fen Bilimlerinde Sosyal Bilim ve Edebiyat, Erken Başarılandırtma”  konulu konferansını gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda TÜBA Asil Üyesi olarak Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’da yer aldı.

• Yayımlama Tarihi: 06 Ocak, 2021