Rektörümüz, Iğdır Spor İle Ağrı Spor’un Karşılaştığı Maçı İzledi

Iğdır’da oynanan ‘Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Maçı’nda Iğdır Spor ile Ağrı Spor karşı karşıya geldi.

Iğdır Şehir Stadyumu’nda oynanan maçı, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Spor Kulüp Başkanı Hasan Aras ile bazı kamu kurum amirleri ve çok sayıda taraftar izledi. Bu sezon profesyonel liglerde takımı bulunmayan 30 ilden, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) yer alan 30 takımın mücadele ettiği ön eleme maçlarından biri olan Iğdır Spor - Ağrı Spor maçında Tolga Topal 37. dakikada attı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Başka golün olmadığı karşılaşmada Iğdır Spor, Ağrı Spor’u 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Sıcak bir havada oynanan maçta taraftarlar yoğun ilgi gösterirken üniversitemiz Rektörü de tribündeki yerini aldı. Karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Rektör Alma, her iki takımın da büyük bir mücadele gösterdiğini bundan dolayı her iki takımı da tebrik ettiğini ifade etti. Son olarak Iğdır Spor’un maçı kazanmasından ötürü çok mutlu olduğunu dile getiren Rektör Alma,  bir üst turda ilimizi temsil edecek Iğdır Spora başarılar diledi.

Iğdır Spor Kulüp Başkanı Hasan Aras ise yaptığı konuşmada, “Öncelikle Ağrı Spor’u tebrik ediyorum. Müsabaka saygı ve hoşgörü kurallarına göre oynandı. Takımımız hem kupaya hem de lige iyi hazırlanmış. Biraz eksiklerimiz var, bunlarda zamanla giderilecek. Büyük ihtimalle BAL’da bizim grupta mücadele eden Sarıkamış Spor ile eşleştirecekler bizi. Eğer o turu da geçersek bölgemizdeki profesyonel takımlarla eşleşeceğiz. Her turu geçtikçe Süper Lig takımlarına doğru gideceğiz. Amacımız bu kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek." dedi.

• Yayımlama Tarihi: 30 Ağustos,2018