Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Günleri Sona Erdi

Iğdır Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında; yeni başlayan öğrenciler için şehrimizi ve üniversitemizi tanıtmak amacıyla başlatılan Oryantasyon programı Tuzluca ve Doğubayazıt gezileri sona erdi.

Program kapsamında ilk olarak Karaağaç Kampüsü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şube Müdürü Bilal Uludağ tarafından bir sunum gerçekleştirilirken; burada üniversitemiz imkânları hakkında çeşitli bilgilendirmeler yapıldı. Gerçekleştirilen sunumda Şube Müdürü Uludağ; yemek bursu, kısmi zamanlı öğrenci çalıştırılması ve burs olanaklarıyla ilgili öğrencileri aydınlattı.

Programda daha sonra Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Öğr. Gör. Mahmut Soylu ve Öğr. Gör. Ayşe Yurt’ın öncülüğünde Tuzluca İlçesi ve Ağrı Doğubayazıt’a gezi düzenlendi. Gezide ilk olarak Tuzluca’daki Tuz Mağaraları ziyaret edilirken, ardından Doğubayazıt’ta bulunan İshak Paşa Sarayı ile Ahmed-i Hani Türbesi’ne geçildi.

Gezi sonrası, Oryantasyon programı sona erdi.

• Yayımlama Tarihi: 02 Kasım,2018