TEMA Vakfı Iğdır İl Temsilcisi ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Rektör Alma’ya Ziyaret

Tema Vakfı Iğdır İl Temsilcisi Yunus Tunç ve yönetim kurulu üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette; TEMA Vakfı Iğdır İl Temsilcisi Yunus Tunç ve yönetim kurulu üyeleri Fikret Türkan, Özkan Aydar, Buket Karasu, Aliye Şahin, Zeynep Birge, Mahmut Soylu, Ümit Sönmez ve Iğdır Üniversitesi Genç TEMA Başkanı Dicle Yikit hazır bulundu.

TEMA Vakfı Iğdır İl Temsilcisi Tunç, vakfın çalışmaları hakkında Rektör Alma’ya bilgi verirken; Iğdır Üniversitesi ve Tema Vakfı arasında yapılacak çalışmalarda işbirliğinin önemine vurgu yapıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma ise böylesine önemli girişimlerin ilimiz özelinde bütün ülkeye önemli kazanımlar sağlayacak hizmetler yapabileceğini söyledi.

Vakfın çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten Rektör Alma, doğal yaşamın korunması ve sürdürülebilir bir doğal yaşam için Üniversiteyi ilgilendiren konularda gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

“Tema Vakfı olarak yeşil bir kampüs için elimizden geleni yapacağız”

Gerçekleştirilen ziyarette, Rektör Alma'nın çevre ve doğa konusundaki hassasiyetinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Vakıf Temsilcisi Tunç, “kurulduğu 2008 yılından beri hızla büyüyen Üniversitemizde yapılaşma, altyapı ve peyzaj işleri tamamlandığında TEMA vakfı olarak daha yeşil bir kampüs için elimizden geleni yapacağımızı sayın rektörümüze ilettik. Misafirperverliğinden ve samimi sohbetinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrası İl Temsilcisi Tunç tarafından Rektör Alma’ya vakıf yayınlarından bir kitap hediye edildi ve yakasına TEMA Vakfı rozeti takıldı.

• Yayımlama Tarihi: 10 Nisan,2019