Turizm Fakültesi Oryantasyon Programı Düzenledi

Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında Üniversitemizdeki eğitimlerine başlayan öğrenciler için oryantasyon programı düzenledi.

Turizm Fakültesi Oryantasyon Programı, fakülte binasında öğrenciler ile öğretim üyelerinin bir araya geldiği toplantıyla başladı. Toplantıda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüstem Gül ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gülşen Bayat birer konuşma yaptı. Öğrencilerle öğretim üyeleri arasında sohbet ortamında geçen toplantıdan sonra Turizm Fakültesi Uygulama Oteli’nde öğrencilere kahvaltı verildi.

Öğrencilerle öğretim üyelerinin birlikte yaptığı kahvaltının ardından Ermenistan sınırındaki Halıkışlak köyüne ve Türkiye ile Ermenistan sınırını oluşturan Aras nehri kıyısına gezi düzenlendi. Aras nehri kıyısında verilen çay molasının ardından dönüş yolunda Tuzluca’daki Tuz Mağaraları gezildi ve öğretim üyeleri tarafından Tuz Mağaraları ve turizmdeki önemleri konusunda öğrencilere bilgi verildi. Oryantasyon programı, Iğdır kent merkezine dönülmesiyle son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 11 Ekim, 2019