Uluslararası Satış Uzmanı Jasmin Gülener Iğdır Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Uluslararası Satış Uzmanı ve Iğdır merkezli SÜRKİT A.Ş. İsviçre Danışmanı Jasmin Gülener, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret ederek Iğdır Üniversitesi’nde üretime yönelik gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Rektör Alma’yı ziyaretinde Iğdır Üniversitesi ve SÜRKİT A.Ş.nin ortaklaşa yürütebileceği projeleri görüşen Jasmin Gülener, Üniversitemiz Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü’nü ve halı-kilim atölyesini de gezdi. Jasmin Gülener’e kampüsteki incelemeleri sırasında eşlik eden Rektör Alma, Iğdır Üniversitesi’nde üretime dönük gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verdi. Gülener ve Rektör Alma, Iğdır Üniversitesi’nde üretilen ürünlerin yurtdışına pazarlanması ve ortaklaşa yürütebilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

• Yayımlama Tarihi: 14 Ocak, 2020