Üniversitemiz Afişleri Ağrı, Iğdır ve Kars’ta Billboardlara Asıldı

Üniversite tercihi yapacak öğrencilere tanıtıcı bilgiler vermek üzere Üniversitemiz tarafından hazırlanan afişler Ağrı, Iğdır ve Kars’ta billboardlara asıldı.

Iğdır Üniversitesi bölüm, program ve kontenjan bilgilerinin yer aldığı afişler Ağrı, Iğdır ve Kars şehirlerindeki billboardlarda yerlerini aldı. Adı geçen şehirlerin merkezi noktalarına ve işlek caddelerine asılan afişlerle, üniversite tercih dönemindeki öğrenciler ile ailelerine Üniversitemizdeki eğitim olanaklarının tanıtılması hedefleniyor.

Iğdır Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının organizasyonu, Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünün tasarımıyla hazırlanan tanıtım afişlerine öğrenciler ve öğrenci ailelerinin yakın ilgi gösterdiği görülüyor.

• Yayımlama Tarihi: 05 Ağustos, 2020