Üniversitemiz Akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Ali Kuyaksil, Dilucu Gümrük Müdürlüğü Personeline Eğitim Verdi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Ali Kuyaksil tarafından Dilucu Gümrük Müdürlüğünde görev yapan personellere memur davranışları, ikili ilişkiler ve öfke kontrolü konusunda eğitim verildi.

Gümrük Müdürü Ünsal Yıldırım’ın talebi doğrultusunda verilen eğitim, 23-24 Ocak tarihlerinde Dilucu Gümrük Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. 40’ar kişilik ikişer gruplar halinde verilen eğitim kapsamında, uzman bir personelin kurum kültürüne adaptasyonu, ikili ilişkilerde nelere dikkat etmesi ve öfke kontrolü konusunda nasıl davranması gerektiğine yönelik bilgiler aktarıldı.

Eğitim sonucunda Gümrük Müdürü Yıldırım, kendilerine destek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ile eğitimi veren Dr. Öğr. Üyesi Kuyaksil’e teşekkür etti.

Personel eğitimlerine katkıda bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Dr. Öğr. Üyesi Kuyaksil de Iğdır Üniversitesi olarak bu tür eğitim faaliyetlerine destek vermekten mutluluk duyacaklarını kaydetti

• Yayımlama Tarihi: 25 Ocak,2019