Üniversitemiz ile Almatı Güç Mühendisliği ve Telekomünikasyon Üniversitesi Arasında Erasmus Anlaşması Yapıldı

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın girişimleri ve Erasmus ofisinin çalışmalarıyla “KA107 Ortak Ülkeler ile Hareketlilik Projesi” kapsamındaki ERASMUS anlaşmalarına bir yenisi daha eklendi.

Buna göre, Iğdır Üniversitesi ile Kazakistan’ın Almatı Güç Mühendisliği ve Telekomünikasyon Üniversitesi arasında öğrenci ve personel değişim programı olan ERASMUS kapsamında anlaşma sağlandı.

Anlaşma, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Bilgisayar Bilimleri, Elektronik ve Otomasyon, bölümlerini kapsıyor. İmzalanan anlaşmanın önümüzdeki eğitim-öğretim yılında işlerlik kazanması planlanıyor.

• Yayımlama Tarihi: 10 Ocak,2019