Üniversitemiz Kütüphanesi Bağışlarla Zenginleşiyor

Iğdır Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi, hayırseverlerin yaptığı kitap bağışlarıyla her geçen gün daha da zenginleşiyor.

Ülkemizin önde gelen bilim tarihçilerinden biri olan ve 2018 yılında vefat eden Prof. Dr. Fuat Sezgin’in adı verilen Üniversitemiz kütüphanesi, Mediko Sosyal binasındaki yeni yerine taşınmasının ardından sahip olduğu kitap sayısını da her geçen gün artırıyor.

7 gün 24 saat hizmet veriyor

Mediko Sosyal binasındaki yeni yerinde 1000 metre kare kapalı alana ve 250 kişilik kapasiteye sahip olan Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi, haftanın 7 günü 24 saat hizmet veriyor. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’nın çabaları sonucu yer sıkıntısını aşan Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi, kitap sayısını artırma çalışmalarına yoğunlaşmış bulunuyor.

Rağbet Yayınevi’nden kitap bağışı

Üniversitemiz kütüphanesinin kitap varlığını artırmasında hayırseverlerin yaptığı kitap bağışları önemli yer tutuyor. Son olarak, Rağbet Yayınevi tarafından bağışlanan ve dini, felsefi, edebi eserlerden oluşan 164 adet kitap, kütüphane envanterine işlenmiş ve raflardaki yerini almış durumda. Üniversitemiz kütüphanesi, başka hayırseverlerin de kitap bağışlarını bekliyor.

• Yayımlama Tarihi: 06 Kasım, 2019