Üniversitemizde "81 İlde Okuyoruz: Kitabını Al Meydana Gel" Okuma Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 55. Kütüphane Haftası münasebetiyle 81 ilde aynı anda "81 İlde Okuyoruz: Kitabını Al Meydana Gel"  adlı kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe; Üniversitemiz akademik ve idari personelleri ile öğrenciler katıldı. Türk Kütüphaneciler Derneği tarafından koordine edilen ve 2012 yılından itibaren her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinliğin; vatandaşların kitap ve kütüphanelere ilgisini artırmak, okuma alışkanlığı ve okuma kültürü konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Etkinlikte, kitaplarını alan Üniversitemiz personelleri ve öğrencileri açık havada kitap okumanın keyfini yaşarken; Türkiye’nin 81 ilinde Saat 12.30’da başlayan kitap okuma etkinliği 13.00’da son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 29 Mart, 2019