Üniversitemizde E-İhale Eğitimi Verildi

Iğdır Üniversitesi ile Karge Danışmanlık Organizasyon iş birliğinde Üniversitemiz personeline e-ihale eğitimi verildi. Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Rektörlük binasında 28-29 Ocak tarihlerinde İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından “Hizmet Alımı” yoluyla düzenlenen kamusal eğitim seminerine, üniversitemizin satın alma süreçlerinde görevli yaklaşık 60 idari personel katıldı.

Yeni dönemde; ihale süreçlerinde bürokrasinin azaltılması, iş ve işlem maliyetlerinin düşürülmesi, zaman ve kaynak tasarrufunun yapılması amacıyla yaygınlaşacak olan e-ihale ve e-eksiltme gibi ihale süreçlerine ilişkin eğitim konularına yer verildi. Kamu ihale mevzuatındaki son değişikliklerin paylaşıldığı ve e-ihale süreçlerine yönelik uygulamaların gerçekleştirildiği eğitimin ardından katılımcılara katılım belgesi takdim edildi.

• Yayımlama Tarihi: 30 Ocak,2019