Üniversitemizde Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Türk Kızılay’ı işbirliğiyle “Kan Bağışı Kampanyası” düzenlendi.

“Kan Bağışı Kampanyası” 3 Aralık tarihinde Üniversitemiz Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Ziraat Fakültesinde 4-5 Aralık tarihleri arasında ise Üniversitemiz Karaağaç Kampüsü yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Tük Kızılay’ı Van Şubesinden gelen ekipte bulunan Dr. Lütfullah Aslan gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek “3 gündür buradayız. Öğrenciler, akademik ve idari personeller kampanyamıza yoğun ilgi gösteriyorlar. Kampanya için yaklaşık 300 ünite kan topladık. Hedefimize ulaştık sayılır. Burada bulunduğumuz süre içerisinde bize kapılarını açan Iğdır Üniversitesine ve kampanyamıza destek veren öğrencilerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

• Yayımlama Tarihi: 05 Aralık,2018