Üniversitemizde Taşınır Kayıt ve Yönetim Sistemi Eğitimi Verildi

Üniversitemiz personellerine yönelik Bilgi İşlem Daire Başkanlığının katkılarıyla Taşınır Kayıt ve Yönetim Sisteminde (TKYS) ürün takibini kolaylaştırmak ve taşınır sistemini daha verimli kullanmak amacıyla barkod basımı ile ilgili uygulamalı eğitim verildi.

Eğitim kapsamında İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Fatih Keskin tarafından katılımcılara taşınır zimmetleri, devir alma ve devir etme hakkında çeşitli bilgiler verilirken; barkod basımı ile ilgili olarak da barkod yazıcısının nasıl kullanılacağı ve doğru çıktı almak için nelere dikkat edileceği hususunda önemli bilgiler verildi. Ayrıca İç Denetim Birimi Sorumlusu Namık Kemal Özeroğlu tarafından eğitime katılan personellere, iç denetimin amacının ne olduğu ve denetim sonunda ne gibi faydaların sağlanacağına yönelik bilgilendirmeler yapıldı.