Üniversitemizden Bahçeşehir Koleji’ne ziyaret düzenlendi

Iğdır’da bulunan eğitim kurumlarını ziyaret ederek üniversitemizi tanıtan Iğdır Üniversitesi Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkezi, “Kariyer Planlama ve Destek” etkinlikleri kapsamında Iğdır Bahçeşehir Kolejinde öğretim elemanları ve öğrencileri buluşturdu. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi’nin deneyimlerini aktardığı etkinliğe, Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Hakan Güngörmez, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Seda Özdemir ve Okul Müdürü Salih Akbay’ın yanı sıra öğretmenler ile öğrenciler ilgi gösterdi.

‘Kariyer Planlamada Rehberlik İçin Her zaman Hazırız’

Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Hakan Güngörmez yaptığı açılış konuşmada, kariyer rehberliği konusunda öğrencilere destek verme noktasında her zaman hazır olduklarını söyleyerek, öğrencilerin meslek çalışma alanlarını ziyaret edebilmede yardımcı olduklarını ifade etti. Ayrıca Güngörmez, öğrencilerin kariyer planlama sürecinde doğru tercihler yapmalarını sağlamanın temel hedefleri olduğunun altını çizdi. Ziyarette daha sonra söz alan Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Seda Özdemir, mühendislik fakültesinde yapılan çalışmalar ve akademik faaliyetler hakkında öğrencilere bilgi verdi. Etkinlikte son olarak konuşma yapan üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi, eğitim hayatına nasıl başladığı konusunda öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunarak, uluslararası deneyimleri ile birlikte planlı ve düzenle çalışmanın önemini vurguladı.

Öğrenciler, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, etkinliğin kendileri için çok verimli geçtiğini ifade ettiler. Etkinlik Okul Müdürü Salih Akbay’ın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selahattin Çelebi, Kariyer Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Hakan Güngörmez ile Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Seda Özdemir’ plaket verilmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 08 Nisan,2019