YÖKAK Değerlendirme Ekibi Üyeleri Üniversitemize Ön Ziyarette Bulundu

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Değerlendirme Ekibi Üyeleri, kurumsal dış değerlendirme programı çerçevesinde Iğdır Üniversitesini ziyaret ettiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, üniversite üst yönetimi ve kalite koordinatörlüğü bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda üniversitemizin genel tanıtımı yapılarak, gerçekleşen projeler ile plan dâhilindeki çalışmalardan bahsedildi. 30 Haziranda gerçekleştirecekleri saha ziyareti için değerlendirilen konu başlıkları hakkında YÖKAK ekip üyeleri ile üniversitemiz kalite koordinatörlüğü fikir alışverişinde bulundu.

YÖKAK Değerlendirme Ekibi Takım Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker’in eşliğindeki değerlendirme ekibi üyeleri, üniversitemizdeki bazı birimleri ziyaret ettikten sonra ön ziyareti tamamlayarak üniversiteden ayrıldı.

• Yayımlama Tarihi: 12 Haziran,2019