Yüksekokul Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi

Iğdır Üniversitesi Iğdır Meslek Yüksekokulu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında Üniversitemizdeki eğitimlerine yeni başlayan öğrenciler için ortaklaşa Oryantasyon Programı düzenledi.

Mediko Sosyal binasında yapılan programda ilk konuşmayı, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi yaptı. Çelebi, Üniversitemize yeni başlayan öğrencilere hoş geldin diyerek başladığı konuşmasında Erasmus, Farabi, Mevlana programları hakkında bilgiler vererek Üniversitemizde gerçekleşen ve bu ay gerçekleşecek olan uluslararası seminer ve sempozyumlardan bahsetti. Prof. Dr. Selahattin Çelebi’den sonra söz alan Iğdır Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Turhan Moç ise, konuşmasında Iğdır Üniversitesi ve Iğdır Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler vererek Üniversitemizdeki eğitimlerine yeni başlayan öğrencilere alacakları eğitimin öneminden söz etti. Programda söz alan bölüm başkanları da, bölümleri hakkında bilgiler vererek öğrencilerin istihdam olanaklarından ve profesyonel iş hayatında başarılı olmak için edinmeleri gereken niteliklerden bahsetti.

Program, yüksekokul bölümlerinin tanıtımının ardından Üniversitemiz idari birimlerinin sunumlarıyla devam etti. Oryantasyon programı, öğrenciler için düzenlenen şehir turuyla son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 07 Ekim,2019