Coğrafya Bölümü Öğretim Üyeleri İl Göç Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Iğdır Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Tuncay Özdemir ve Dr. Öğr. Üyesi Adem Yulu Iğdır İl Göç Müdürlüğünü ziyaret etti.

Coğrafya Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuncay Özdemir ve Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Adem Yulu,  Iğdır İl Göç İdaresi Müdürü Mesut Durna’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette; Iğdır’ın düzensiz göç ve göçmen sorunları, Geri Gönderme Merkezi’nin fonksiyonları ve önemi, düzensiz göçün nedenleri, Türkiye’nin göç politikaları ve bunların Iğdır üzerindeki mekânsal etkileri ile akademik işbirliği, nüfus ve göç araştırmaları gibi güncel konularda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.  Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ve karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.

IU News Center

• Publishing Date: 17 March, 2020