Rektör Alma 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Törenlerine Katıldı

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için yapılan resmi törenlere katıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Iğdır Valiliği tarafından resmi törenler gerçekleştirildi. Covid-19 salgınına karşı alınan önlemler dolayısıyla kitlesel katılımın olmadığı törenlere; Iğdır Valisi Enver Ünlü, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, protokol üyeleri ve kamu kurum amirleri katıldı. Iğdır Belediye Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunmayla başlayan törenler, Mehmet Çavuş Anıtına karanfil bırakılması ve şehitler için dua okunmasıyla devam etti. Mehmet Çavuş Anıtında edilen duanın ardından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için yapılan resmi törenler sona erdi.

IU News Center

• Publishing Date: 18 March, 2020