Rektör Alma, Kitap Kafede “Öğretmeni Okurken Gör” Konulu Etkinliğe Katıldı

Yukarı Erhacı Ortaokulu öğretmenleri ile “Öğretmeni Okurken Gör” Projesi kapsamında her ay gerçekleştirilen etkinliğin ocak ayındaki konuğu Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma oldu.

Okumayı teşvik etmek amacıyla Iğdır’da görev yapan öğretmenler önemli bir proje gerçekleştiriyor. Her ay düzenli olarak yapılan kitap okuma etkinliğinde bir yazarın kitabı seçilip okunuyor. Ocak ayında ise yazar İskender Pala’nın ‘Babil de Ölüm İstanbul’da Aşk’ romanı okundu. Yukarı Erhacı Ortaokulu öğretmenleri bu ay düzenledikleri etkinliğe; Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı davet ettiler.

Kitap kafede bir araya gelen ortaokul öğretmenleri ile Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, etkinlikte bir konuşma gerçekleştirdi. Prof. Dr. Alma, yapılan projeden duyduğu memnuniyeti dile getirip öğretmenleri tebrik ederek, gelecek nesillere kitap okuma sevgisini aşılamak gerektiği yönünde mesaj verdi. Ayrıca Rektör Alma, öğretmenlerin talepleri üzerine bahar döneminde yazar İskender Pala’yı Iğdır Üniversitesi aracılığıyla Iğdır’a davet edeceklerinin müjdesini verdi.

IU News Center

• Publishing Date: 17 January, 2020