Medya Takibi

Yazılı ve görsel yayın araçlarında yer alan üniversite ile ilgili her türlü ; haber, röportaj, köşe yazısı gibi metinler ile fotoğrafları ve videoları kendi imkanları ve medya takip merkezlerinden yararlanmak suretiyle tespit etmek, bunlardan Rektörlüğü haberdar etmek ve arşiv oluşturmak.

Haber- Fotoğraf

Üniversite ile ilgili haber değeri taşıyan her türlü etkinliği ve diğer konuları haber haline getirerek web sayfası aracılığıyla yayınlamak, ayrıca basın bültenleri oluşturarak ulusal ve yerel basın kuruluşlarına servis etmek.

Sosyal Medya

Her geçen gün etkisi artan sosyal medya ortamların, üniversitenin resmi  sosyal medya hesaplarını yöneterek iletişim ve itibarını zenginleştirecek şekilde kullanmak.

Diğer Görevler

Rektörlüğün onay ve talebine bağlı olarak; Üniversitenin mesajlarını hedef kitlelere ulaştırma ve imaj geliştirmede kullanılan gazete bülten veya dergi gibi süreli yayınları planlamak. Tanıtım filmi oluşturmak veya tanıtım filmlerinin ihtiyaç halinde CD olarak çoğaltılmasını ve dağıtılmasını sağlamak.