Sayın bilim insanları,

Onursal başkanlığını Hazar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı sayın Prof. Dr. Hamlet İSAHANLI'nın yapacağı Hazar 2. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi 10-11 Nisan 2021 tarihleri arasında Bakü Hazar Üniversitesi'nde gerçekleşecektir. 12 ülkeden bilim insanlarının katılarak sözlü ve poster sunum yapacakları kongremizde pandemi sürecinin gerektirdiği tedbirler gereği dileyen araştırmacılara ONLINE katılım imkanı da sağlanacaktır.

Dijital salonlara ZOOM programı aracılığı ile bağlanacak olan katılımcılarımız -yüz yüze oturumlarda olduğu gibi- sunumlarını ekrana yansıtabilecekler, oturum sırasında soru ve cevap alarak interaktif bir katılım sağlayabileceklerdir.  Ayrıca oluşturulacak olan dijital dinlenmelik alanına katılımcılarımız geçiş yaparak bir birleri ile sohbet edebileceklerdir.

Türkiye için toplam katılımcı sayısının %40'ı kadar kontenjan ayırdığımız kongremize katılmak ve ayrıntılı bilgi almak (yayın imkânları, ülkelere göre akademik yükselme ve destek kriterleri, kongre dilleri gibi) için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz.

www.izdas.org

Fotoğraf