Üniversitemiz Döner Sermaye Müdürlüğü idari personellerinden Bilgisayar İşletmeni Mahmut Baldızın babası vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

İrtibat telefonu: 0 537 212 72 90

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademik personellerinden Dr. Öğr. Üyesi Namık Kılıç’ın babası vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

İrtibat telefonu: 0 538 317 21 68

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademik personellerinden. Öğr. Gör. Yunus Tunç’un halası vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

İrtibat telefonu: 0 507 701 92 17

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademik personellerinden Dr. Öğr. Üyesi Fikret Türkan ve Tuzluca Meslek Yüksekokulu akademik personellerinden Öğr. Gör. Servet Türkan’ın babaanneleri vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli Türkan ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Not: Taziye ve defin işlemleri Tuzluca'da yapılacaktır.

İrtibat telefonu: Fikret Türkan- 0505 723 64 76

İrtibat telefonu: Servet Türkan- 0553 047 85 97

Not: Taziye ve defin işlemleri Tuzluca'da yapılacaktır.

İrtibat telefonu: Fikret Türkan- 0505 723 64 76

İrtibat telefonu: Servet Türkan- 0553 047 85 97