“Iso 9001:2015 Belgesi” Sürecinde Özveriyle Çalışan Personellere Teşekkür Belgesi Takdim Edildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi” sürecinde başarılı bir çalışma sergileyen personellere teşekkür belgesi takdim etti.

Eğitim-öğretim kalitesini sürekli artırarak uluslararası düzeyde saygın bir üniversite olma hedefine emin adımlarla ilerleyen Üniversitemiz, geçtiğimiz nisan ayında “ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi”ni almaya hak kazandı.

Bu kapsamda belge sürecinin değerlendirilmesi ve gelecekteki planlamalar hakkında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi, akademik ve idari personelin katılımıyla bir toplantı yapıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada ISO 9001 belgesini almaya hak kazanmanın önemli olduğunu vurgulayan Rektör Alma, “Ancak bizim için daha da önemli olan husus, bu belgenin altını doldurabilmek ve Üniversitemizin kalitesini her geçen gün ileriye taşıyabilmektir.” ifadelerini kullandı.

Rektör Alma ardından ISO: 9001 Kalite Yönetim Belgesinin alınmasında emeği geçen tüm personele teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Toplantı, Rektör Alma’nın personellere teşekkür belgesi takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 11 Haziran, 2022