Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Beraberindeki Heyet Rektör Alma’yı Ziyaret Etti

Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sıddık Söyler ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti.

Bölgemiz gazetecilerini makamında ağırlayan Rektör Alma, kendilerinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Rektör Alma, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sıddık Söyler, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ayhan Arslan, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyet Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öztürk, Doğubayazıt Eğitim Platformu Dernek Başkanı Cemal Ersu ve Muhammet Karasu ile yaptığı görüşmede, gazetecilik mesleği ve toplumun haber alma hakkı arasında sarsılmaz bir bağ olduğunu vurgulayarak özellikle Üniversitemizin bölgedeki gazetecilik faaliyetlerine büyük bir önem verdiğini belirtti.

Bölgemiz gazetecilerinin Rektör Alma’yı ziyareti, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu. Basın heyeti, Rektörlük makamından ayrılırken kendilerine gösterilen misafirperverlik için Rektör Alma’ya ayrı ayrı teşekkür ettiler.

• Yayımlama Tarihi: 18 Şubat, 2021