Ağrı İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Özkul'dan Rektör Alma'ya İade-i Ziyaret

Ağrı İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkul, daha önce Ağrı İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etmiş olan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'ya iade-i ziyarette bulundu.

Ağrı İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Özkul, Rektör Alma tarafından Rektörlük makamında ağırlandı. Rektör Alma, Tuğgeneral Özkul'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Tuğgeneral Özkul da Rektör Alma'nın gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ederek, Rektör Alma'nın asker, polis ve jandarma olmak üzere tüm kolluk kuvvetlerine gösterdiği yakın ilgi ve alakadan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Rektör Alma Tuğgeneral Özkul'a Üniversitemizi tanıtarak, Üniversitemizin bölge kalkınmasını amaçlayan projeleri hakkında da bilgiler verdi. Tuğgeneral Özkul ise ilgiyle dinlediği projeler için Rektör Alma'yı tebrik etti.

Rektör Alma ve Tuğgeneral Özkul arasında karşılıklı hediyeleşme ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

• Yayımlama Tarihi: 23 Haziran, 2020