Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Bölge Koordinatörlüğünden Rektör Alma'ya Ziyaret

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Bölge Koordinatörlüğünden bir heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'yı makamında ziyaret etti.

Bölge Koordinatörü Mehmet Şafi Erim, Ağrı İl Temsilcisi Abdulmelik Taşkın, Cihannüma Iğdır İl Temsilcisi Nevzat Aycıl ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma tarafından ağırlandı. Ziyaret kapsamında Iğdır ve Ağrı gibi bölge illeri yararına çeşitli konulurda fikir alışverişi yapılırken, Üniversite ve sivil toplum kuruluşları arasındaki diyalog zeminin oluşturulması ve gelişitirilmesi adına bir takım kararlar alındı.

Rektör Alma'nın misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür eden ziyaret heyeti, Iğdır Üniversitesinin son yıllarda büyük bir gelişim süreci içerisine girdiğini ve Rektör Alma'nın çalışmalarıyla bölge üniversiteleri arasında ilk sıralara kadar yükseldiği kaydettiler.

Rektör Alma ise kendilerini ziyaretlerinden ötürü Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Bölge Koordinatörü Mehmet Şafi Erim ve beraberindeki heyete teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

• Yayımlama Tarihi: 30 Mart, 2021