Doç. Dr. Arzu Ünal I. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Biyoteknoloji Kongresi’ne katıldı

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arzu Ünal, I. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Biyoteknoloji Kongresi’ne katıldı.

Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Biyoteknoloji Kongresi, 14-16 Ekim 2019 tarihleri arasında Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. İlki düzenlenen uluslararası kongrede, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arzu Ünal da “A Study on Biotechnology And Biodiversity Activities in Turkey” başlıklı bir tebliğ sundu.

Kongrede sunulan tebliğler, “1st International Congress of Medical Sciences and Biotechnology Congress Book” adıyla yayınlandı.

• Yayımlama Tarihi: 21 Ekim, 2019