Iğdır Cumhuriyet Savcısı Emrah Kaman Üniversitemizi Ziyaret Etti

Iğdır Cumhuriyet Savcılığına yeni atanan Savcı Emrah Kaman, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ve Üniversitemiz kampüsünü ziyaret etti.

Iğdır Üniversitesi Şehit Bülent Yurtseven Kampüsünü ziyaret eden Iğdır Cumhuriyet Savcısı Emrah Kaman, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma tarafından Rektörlük makamında ağırlandı. Savcı Kaman’ın nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma, kendisine yeni görevinde de başarılar diledi. Savcı Kaman ise Rektör Alma’ya misafirperverliği ve iyi niyet dilekleri için teşekkür etti.

Rektör Alma, Savcı Kaman’a Üniversitemiz kampüsünü ve Rektörlük binasını da bizzat gezdirdi. Cumhuriyet Savcısı Emrah Kaman’ın Üniversitemizi ziyareti karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 11 Eylül, 2020