Iğdır Doğa Koruma Ve Milli Parklar İl Müdürü Mete Türkoğlu’ndan, Rektör Alma’ya Ziyaret

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Iğdır İl Müdürü Mete Türkoğlu, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma daha önce üniversitemiz bünyesinde kurulan Kuş Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezinin kurulmasına katkıda bulunan Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Iğdır İl Müdürü Mete Türkoğlu ile bir araya geldi. Kuş Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezinin geliştirilmesi ve yapılabilecek farklı projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda taraflar birbirlerine yazdıkları kitapları hediye ederken Rektör Alma, Müdür Türkoğlu’nun nazik ziyareti için teşekkür etti. Müdür Türkoğlu ise misafirperverliğinden dolayı Rektör Alma’ya teşekkür etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 11 Ekim, 2021