Iğdır İl Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca, Rektör Alma’yı Ziyaret Etti

Iğdır İl Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'yı makamında ziyaret ederek iade-i ziyarette bulundu. Ayrıca ziyarete, Iğdır Üniverstesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Çelebi de katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma, İl Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca’ya teşekkür ederek, emniyet teşkilatının toplum açısından önemine dikkat çekti.

İl Emniyet Müdürü Dr. Oğuzhan Yonca, Rektör Alma’nın kendisine gösterdiği misafirperverlikten dolayı son derece memnun olduğunu dile getirerek, eğitim camiamızda müstesna bir yere sahip olan Üniversitemizin önemini çok iyi bildiklerini, bunun için huzur ve güvenlik konusunda her türlü işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Ziyaret iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

• Yayımlama Tarihi: 04 Ekim, 2021