Iğdır Üniversitesi Uygulama Oteli “Güvenli Turizm” Sertifikası Aldı

Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesine bağlı olarak hizmet veren Üniversitemiz Uygulama Oteli “Güvenli Turizm” sertifikasına layık görüldü.

Üniversitemiz Uygulama Otelinin, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında konaklama tesislerine getirilen tüm şartları karşıladığı tescil edildi. Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı koordinasyonunda yürütülen uluslararası sertifikasyon kuruluşlarınca üst düzey sağlık ve hijyen koşullarının konaklama tesislerinde yerine getirildiğini belgeleyen ve aylık denetimlere tabi olan  “Güvenli Turizm” sertifikası, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından yetkilendirilen akreditasyon kuruluşunun incelemesi sonucu Iğdır Üniversitesi Uygulama Oteline verildi. Alınan sertifikayla, Üniversitemiz Uygulama Otelinin Covid-19 salgınıyla mücadelede getirilen tüm ek koşullar dahil üst düzey sağlık, temizlik ve hijyen şartlarını taşıdığı tescil edilmiş oldu.

• Yayımlama Tarihi: 08 Ocak, 2021