İlahiyat Fakültesi Dekanlığında Görev Değişimi Yapıldı

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü İsmail İpek, dekanlık görevini Prof. Dr. Senai Dönmez'e teslim etti.

Fakülte binasında gerçekleşen devir teslim törenine Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da katıldı. Rektör Alma, Prof. Dr. İpek’e İlahiyat Fakültesi ve Üniversitemize verdiği emekler için teşekkür ederek, bir teşekkür belgesi takdim etti. Rektör Alma, Prof. Dr. Senai Dönmez'e de yeni görevinde başarılar dileyerek, görev değişiminin İlahiyat Fakültesi ve Üniversitemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Görev değişimi sırasında Prof. Dr. Dönmez, Prof. Dr. İpek'e emekleri için teşekkür ederken Prof. Dr. İpek de, Prof. Dr. Dönmez'e yeni görevinde başarılar diledi. Prof. Dr. Dönmez ve Prof. Dr. İpek birbirlerine hediye takdiminde de bulundular.

• Yayımlama Tarihi: 13 Ocak, 2021